Otkrila dilemu
12

Kelly Rowland priznala kako ne zna šta je Microsoft Excel i ne mari za to

Dž. L.
Kelly Rowland (Foto: AFP)
Kelly Rowland (Foto: AFP)
Kelly Rowland nasmijala je svoje fanove nedavnom izjavom kako ne zna šta je Microsoft Excel i kako je nije briga šta je to.

Pjevačica je priznala kako ne poznaje ovaj kompjuterski program prisjećajući se spota za duet "Dilemma" s američkim reperom Nellyjem u kojem iznervirana piše poruku svom dečku u Excel tabeli.

Iako je prošlo već 17 godina od objavljivanja ovog spota, fanovi se i danas podsmjehuju ovim kadrovima, ali Rowland ne mari za to.

"Ne znam ša je Microsoft Excel. Nemam pojma. Tako da, kada sam vidjela sve te memove, nije me bilo briga", kazala je Rowland gostujući u TV emisiji "The Real".

Nakon ove izjave pjevačici su čak i odgovorili iz Microsofta citirajući stihove njene pjesme: "Bez obzira šta radiš, mi smo ludi za tobom".

Nelly je također prije nekoliko godina progovorio o ovoj sceni iz spota kazavši kako je Excel na mobilnim telefonima početkom 2000. godina bio nova tehnologija.

Brojni korisnici društvenih mreža prokomentarisali su koliki je luksuz u životu nemati nikakve brige za Microsoft Excelom ili čak i ne znati šta je to.