Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem kako otac moze ovako drzati ruke na svojoj cerki,mozdasam ja staromodan ali ne bi rekao,ovo je neprimjerno!
ti si samo nepismen i samim tim podkapacitiran i ja te iskreno zalim i zalim osobu koja ce ti biti zena i roditi ti dijete
@corto neka raja odluci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav je ovo bolesnik, ovo nije prikladna poza za slikavanje oca i djeteta. Izgleda kao da mu je kakva sponzorusa koju placa po satu.
upravo tako
slika je normalna,e sad ko je tebi kriv sto p.c.e nisi vidio godinama a i neces pa ti svaka slika budi bolesnu mastu,kao i mnogima ovde,i nemoj misliti da si normalan jer od drugog bolesnika dobijes like
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo i ona napravila paja patak usne, pa šta je ovo ljudi dragi
Njoj 18?????
Moja generacija ni godinama nakon osamnaestog, a da ne kažem sa 18., ne izgleda ovako. Ne znam čime se hrane ova djeca, svi izgledaju kao da su u minimalno tridesetim.
Ljudina !!!
Kralj kokaina.
prima li vec hasimagu....pitam za druga,hahaha...ocmi
Nisi je Čedo dovoljno obrazovao da se ispali iz Srbije i normalan život živi...progutala je masa sivilo silikonske usne i izgled...neuspijeh tvoj a ne njen
18 godina??? Cura realno izgleda puno starije, toliko starije da bi se na ovoj slici mnogi ogriješili vjerovatno, među njima i ja naravno! Izvini čedo zbog misli na prvu!
pa punoljetna je, sta je problem sa gresnim mislima?
Cedo je alen delon za cerku
hvala na info. to mi je trebalo ...
Ceda je SFSN i svaka mu cast na tome dok se Draza tamo bolesno slavi.
Unlocked
Kod nje username k'o neko umjetnicko ime s PornHub-a 😄
Seljakluku nikad kraja. Ovo je inace consultant naseg Hrvatskog clana predsjednistva Zeljke Majahremolimvas Komsica.
Jak honorar od savjetnicke pozicije Komšiću pa djeca se skoluju vani..