Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj Boze rak nikome, uzas
A jes ih krenulo
Obavezno zapratite Dejana Lučića na You Tube covjek se bavi Geopolitikom i skrivenom istorijom. lik već godinu dana govori da Kraljevska porodica dobija karcinome "iznenada"...
Mislim da nam svima treba biti jasno da je zdravlje najvece bogatstvo, bolest ne pita koliko imas para
Ne pita. Ali lijek pita.
Ociti dokaz, da nije pretjerano bitno sta unosis u organizam. Sigurna sam da jede redovno i kvalitetnu hranu. E sad, sresovi mogu biti veliki uzročnik. Kate zelim sve najbolje i da pobijedi ovu opaku bolest.
Zao mi je Kate, zelim brz i potpun oporavak. ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹
Tuzna vijest, zelim sve najbolje Kate ❤️. Sad se podstavlja pitanje, sta mi da jedemo i sta da radimo. Znaci nema logike nista nisačim.
Jedina iz kraljevske porodice koja vrijedi nesto. Brz oporavak, i sretno Kate.
Keti, jedino sunce kraljevske porodice. Baš mi je žao, ako ništa možemo se pomoliti za uspješan tok liječenja. 🫶
Ko je vjernik zna da je Allah Uzviseni dao lijek Kur an Casni. A vi koji ne vjerujete, da vas Allah uputi, a bolesne da izlijeci.
Pa ti kad dobiješ rak prouči Fatihu. Bog ti je doa razum, nauku, liječnike, a ti bukvalno shataš da je Kuran lijek.
Đe su oni pametni što šire teorije kako kraljevska familija nikada ne oboljeva or raka....
Obavijestiš javnost o operaciji, zamoliš za privatnost, kažeš do kada ćeš biti odsutna, ali javnosti to nije dovoljno, sprda se s tobom, smišlja teorije zavjere, razapinje te do te mjere da te natjera da podijeliš svoju intimnu bol i strah, da se ogoliš pred svima prije nego si spremna. U kakvom odvratnom društvu živimo, to nije normalno. Brz i lagan oporavak želim.
Žao mi je...
hebiga rak ne bira...
Prošli smo s pokojnim ćaćom sve to. Najgore od svega jest što se otrov ubija otrovom (kemoterapija) i što čovjek živ kopni. Iako je medicina danas uznapredovali, neka ti je Bog prije svega na pomoći.
Kojim pokojnim ćaćom
Sretno sa izljecenjem sirom svijeta ko kod da boluje od bilo koje bolesti, ne gubiti vjeru i nadu....
Lako je meni za nju nece sigurno cekat CT godinu dana..
rak, bolest koju ne treba poželjeti nikome pa ni najvećem dušmanu, ima Neko ko će svesti račune i hvala mu što postoji. Ima karma, za one koji ne vjeruju... Ja sam izgubila muža u nepuna tri mjeseca od prvih simtoma do njegova preseljenja. da dragi Bog sačuva što više ljudi ovakva iskušenja.
Pobjedi ga Kate.