Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova se jos kvalitetno buba makar 10 godina
Nekad se siljilo na Hilary
Kako je nekad bilo lijepo vrijeme i lijepo odrastanje Alf ,Bevery Hills , Princ od bel era, Njinja Kornjace, Ewoksi ,Policijska Akademija, Super Baka, itd. a danasnje generacije takvo nesto nikad nece dozivjeti
ali tu begdje iza Evoksa, neko se penhe na brdo i pravi nam pakao( reko je da ce nas odvesti u pakao). a tip sa carapom na glavi,tecno prica francuski, postaje realnost filmiva kao Warriors, Cobra, umri muski , smrtna zelha 3itd. sve sto smo gledali sa piratskih kaseta se pojavilo ba ulicama. bas kao Smrtna zelja 3.
Brado cka ostaje uvijek dobra
samo sir i kajmak