Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci svak ko je bio dobar i covjek od srca ili ga ubise ili ga nekako drugo sredise. Nece ni bog ove nase uhljupe, jucer poderanih gaca hodali sad porshe od 200.000 eura. Cemu vise i politika , cemu borba s vjetrenjacama kad i bog podrzava vladavinu nepravde.
Prijatelju pusti se ti tumačenja šta je ispravno a šta ne,nego ti kreni u promjenu od samog sebe i ne ugledaj se na tog što vozi tog Porschea i poslušaj šta nam Uzvišeni kaže;"Svako živo biće smrt će okusiti, i Nama će te se poslije vratiti", tj. gdje god budete, stići će vas smrt, pa budite u pokornosti Allahu - to vam je bolje. Smrt je neminovna, Allahu će se sve vratiti. Onaj ko bude Allahu, dž.š., pokoran, On će ga nagraditi najboljom nagradom i najljepšim sevabima.
ja bih ti preporučio da malo izucis vjeru pa da onda pametujes. Zna Allah sta radi i zasto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prava priceza vala
Jedna i jedina i poslije njene smrti - kraljica!
Duša draga. Neka joj je laka zemlja. Kao sto neko rece dole, Pored nje samo mi jos Schumi pada na pamet kao javna licnost koja ti je bas ono draga a ne poznajete se. Mozda meni licno jos i Valentino Rossi.
Bila je princeza po tituli, ali je kraljica ljudskih srca. Steta velika za takvu sudbinu...
Najvoljenija zena sirom svijeta.
Samo je meni moja majka bolja Diane ali Diana je pomagala gdje je stigla pa su tu negdje.
Ovo je žena kojoj se nije gledalo u dupe i grudi. Veliko srce zračilo je iz njenih očiju.
Tako mi Allaha veće i bolje žene nije bilo na dunjaluku.
poginula princeza haman prije 3 decenije a mine još žive
Ubiše je dušmani.