Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mraka bi da se uliže cionističkom lobiju ali nije ni to očigledno lahko
Hajde definisi nam ti sta je to cionisticki "lobi"... Ocigledno se dobro razumijes u to
Problem modernog doba u tome sto potpuno irelevantni likovi se uzimaju za ozbiljno. U nekadasnji vakat, 200, 300 godina prije, pjevacev posao je bio da zabavi ljude i to je to. Danas se njihovo misljenje uzima ozbiljno nevazno o cemu da mudruju
he's stupid asf
Ne zna on ni gdje se to nalazi. Dobro nije osudio Kmere za ispaljene rakete🤣🤣🤣
Sve su to igračke u rukama židova. Oni pomoću njih zavode šire mase poput rimskih gladijatorskih igara.... A Bogami i kontrolišu...
I ja sam imao lose osjecaje, negativne osjecaje o Biberu kao neki djecacic koji se popeo na vrh na lak nacin. Ali srecom, to nije moja misao, ja ne prihvatam takve misli dok se ne uvjerim. Procitam sta 'taj' Biber kaze. Covjeku je zao porodica, porodica sto ce djete ostat bez oca ili majke ili brace, bez ognjista i to na obje strane. To je sasvim u redu sta Biber prica.
Bilmez
moli se za svoju mamu koju je djavo goozio pa si takav ispao
Ovome je droga spalila mozak. Jadnik.
O prosjecnom amerikancu sve je ovdje rečeno. Podržava ono što je naučen da se podržava, nema pojma zašto ni gdje je to sve, i uz to je nekako slavan i ljudi ga slušaju.
Kad se samo sjetim koliko su glupi Amerikanci, pita covjek prolaznicu da nabroji drzave u Africi kaze Madagaskar i Madagaskar 2. Eto toliko o njihovoj pamecu. Ne podrzavaju oni nikoga nego moraju plesati kako im sviraju inace opet u ludaru.
Tipicni neobrazovani Amerikanac.
Koliko glupi moraju biti da objavljuju slike Palestine i palestinskih porodica podrzavajuci Izrael, da uopce ne provjere sta je to i ko je to na slici?! Isto kao Dodik sto je pokusao, slika bosnjackih porodica dok kao zaluju za srpskim zrtvama. Nisam poznata licnost, ali ne dijelim nista pa ni apel za pomoc dok ne provjerim o cemu se radi. Vise puta sam naisla na apel koji vjerovatno godinama kruzi po fb, a akcija odavno zavrsena sa srecnim ili nesrecnim krajem.
Ma ovaj je glup ko retard !! Da mu sopstvenu ćunu stavis u ruke ne bi znao je li njegova ili tuđa..
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
fakat sam mislio da ga ne mogu gore mrzit al et doslo je i vrijeme za to.. Vrijeme je da opadnes od slavnih i postanes gnjida
Pa zašto objavljuju ? Zato sto se trazi od njih traze od od njih isti oni koji su ih proslavili i postavili međ zvijezde , sve ovo smeće od muzike , showbizza i hollywooda koji ih drze u šaci i među zvijezdama . Isti taj lobi koji je kriv za sve loše u svijetu , krize ,ratove , pandemije i ta sranja. Slijedeća kriza su vanzemaljci za nekoliko godina.
Đastine, tebi su vile u glavu!