Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta bi svijet licio da nema photo shopa
Monogo vas je ovde obrazovanih, kad raspravljate o andjelini jolie. I u ostalom bla se ne mora brinuti o svojoj gramatici, ovako se ako Bog da pise. (samo obavezno veliko B) A ti neko bi mozda opet trebao da posetis osnovnu skolu.
Neko, kad smo vec tako pedantni, moram i ja tebe ispraviti. Nije \'neda\', vec \'ne da\'. Ali imate pravo i ti i Selma, Angie je super u svojoj angaziranosti, samo sto ljudima pocinje ici na zivce zbog pretjerane eksponiranosti zbog veze s Bradom (za sto sama nije kriva vec kretenski mediji koji znaju da se ona najbolje prodaje).
SELMA@SLEMA je u pravu kretenko ili kretenu... bar je pismena DABOGDA se ovako piše, dakle spojeno, sto znaci da nemas pojma o osnovnim pravilima svoga jezika, stoga se nemoj petljati u ono o čemu pojma nemas. Angelina je kraljica, svaka joj cast. ona za gladne je dosada uradila ono sto ti nećes da zivis jos 20 zivota, i ne samo ti nego 95 % slavnih i poznatih osoba. Stoga, zacepi gubicu i uzivaj u svovoj glupoci... jos stogod bi ja tebi napisao, ali mi se zaista neda trošiti riječi i gubiti vrijeme na ljude, tačnije glupane kao što si ti \"bla\"... dakle \"Bla\"-kreten, aloha i zivjeli...
da bog da te angelina usvojila takvu nadarenu... imas boljeg mozga na buvljaku za dvije marke kupit pa hajder zaleti se lagano...
ANGELINA JE CUDO!!!!! SVAKA CAST!!!!!!! Ona zna kako da iskoristi popularnost i tako skuplja novac za sve one kojima je potrebno..al za svijet je ona neka glupaca koja tare tene u africkim zemljama i usvaja djecu (sto je nesto najljepse sto neko moze uciniti-by the way...).... Ma hajdmo mi opet pricati o Paris Hilton....za koju bi najbolje bilo da se ode negdje nafiksati i tako spasi ostatak svijeta od svoje pojave :))))))