|

'Još uvijek sam buntovnik s tetovažama'

'Još uvijek sam buntovnik s tetovažama'
0
S
Sarajevo-x.com
4.11.2008. u 08:06
6
komentara
0

dijeljenja
Glumica Angelina Jolie, koja je odnedavno i majka šestero djece, priznala je da ne namjerava da se odrekne svog buntovničkog izgleda i načina života.


Ova zgodna mama imala je prilično burnu prošlost koja je često bila temom mnogih svjetskih tabloida. Ipak, ona ističe: "Ne hodam okolo s osjećajem da se nekom trebam izvinjavati ili nešto objašnjavati. U srcu sam još uvijek, a to ću uvijek i biti, samo punkerica sa tetovažama."

Nakon nedavnih novinskih napisa da je sina Maddoxa vodila u prodavnicu pištolja, izjavila je da neće svoju djecu zamotavati u svilu.

"Slušajte, moja djeca igraju video igre, dajem im da se igraju igračkama - vojnicima. Ne uzimamo rat i nasilje olako, ali to ni ne krijemo od njih. Kažemo im - mama i tata glume u filmovima gdje su takvi likovi, ali postoje i stvarne smrti i nasilje u svijetu," ispričala je Jolie u intervjuu za magazine Harper's Bazaar, dodavši da prihvata samo one uloge koje odgovaraju likovima s kojima bi se i sama družila, kao što je Lara Croft.

"Pričam priče o onoj vrsti žena koje bih i sama voljela upoznati. Ima nešto u Tomb Raideru što će mojim kćerkama biti zanimljivo da vide kad odrastu," kaže Angelina.

U međuvremenu se govorka kako su fotografije na kojima doji djecu veoma uzrujale roditelje njenog partnera, holivudskog glumca Brada Pitta.

"Bradova mama smatra da oni koriste djecu kao sredstvo u marketinškoj kampanji, a to je za nju neprihvatljivo," kaže izvor blizak ovoj slavnoj porodici.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...