Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzi kuju ahhahahahahaha
pa poklopi se i suti vise amber glupacho glupa
she belongs to the streets
Ja da sam Amber ne bih rekao ništa.
Tako ti je kad si se previše posrala
Sve divno, krasno, bajno. Pricamo o dvoje poznatih ljudi, a ne zovemo muriju kad komsija razbije zenu ili obratno.
Go Johnny!
Gdje su feministikinje i me2 da je brane po klixu, maca pojela jezik? Doslo iz guzice do mozga? Da je Johny nije tuzio ona bi nadtavila da radi ovo i drugim osoboma, nek bude sretna pa zatvora nije dobila, a trebala je.
Rasklapanje manipulativne lažljive i sračunate fukse, treći dio. Najjače je ono tegljenje bijelog iz maramice na sred sudnice.😂Kakva bestidna drolja
Eto pa joj oprosti dug. Glupane.
Kupi 10 koka i prodaji jaja za gotovinu.nece ti moc nista 🤣🤣🤣
Ovo se oteglo ko indijska serija.
Cuj uzima pravo glasa ... ti imas pravo glasati kad su izbori a pravo slobodnog govora je nesto drugo glupaco!
Loš prevod...
Očekivao sam bolji naslov tipa 'Johnny Depp bi se mogao ponovo zaljubiti u Amber heard'...ovo što ste napisali je bezveze...suhoparno
Onda ga ne spominji više jebote i gotovo. Nastavi dalje. Kako on tebe ne spominje? Nebitna si mu skroz, a ti prepuna kompleksa.
Udri seto 😁😁😁
Džoni je odličan glumac. Šta ako je Amber stvarno bila u pravu al je imala loš advokatski tim. A on odglumio za Oscara. Hmm nije ni njegovo maslo za bajrama.
Advokati joj jesu karikature bili, ali ni ona nije pomagala. Više puta je uhvaćena u laži, dokazano je i da je štošta izmišljala i uveličavala, na svim audio snimcima ona je ta koja se odnosila agresivno i nasilnički, a on je smiren pokušavao da izbegne sukob.
druze ne mozes se nekom istovarit u krevet i bit u pravu.... ne moze te oprat ni zemzem voda
jel to opet srala po krevetima?