Kriza u domu Affleckovih
0
Jennifer Garner u poderanim gaćicama
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno zalosno cime se ljudi danas bave. Nek svak pogleda kakve su njegove gacice, pvo da krenemo od novinara koji je uradio sliku.
iste farmerice, malo bolje pogledaj, a to sto se cini da su svjetlije stvar je svjetla i sjene...
vidite li vi sto i ja???????? na prve dvije slike hlace definitivno nisu iste,prve su slampave,svjetlije i ocito drugaciji model od drugih koje su uske. ili je ovo neka patka ili se ona presvukla u vrticu.......
Dacu joj ja svoje slip dzokejsice za onu felUgu :D
imam ja viska gaca, da joj posaljem, samo nek malo propere
Molim Vas da ne objavljujete vijesti ovog tipa. Toliko zanimljivijih stvari ste mogli ubaciti, a ne ovu priču o \"rašivenim\" gaćicama. Do sada sam držao sa-x ozbiljnim i pouzdanim izvorom informacija. Na ovaj način samo sebi umanjujete rejting. Srdačan pozdrav.
ma neko je dobro opalio pa joj sve popucalo
KAKVA KRIZA HADŽO JE GRAŠIJO PRIJE OVOG SNIMKA PA SE POCJEPALA SVA
jbt ja vijesti,dobro si rek\'o,vidi felgu !
moda. vidi zato felgu kakva je