Kriza u domu Affleckovih
0

Jennifer Garner u poderanim gaćicama

Sarajevo-x.com
Nema većeg znaka ekonomske krize nego kad holivudske zvijezde nemaju dovoljno novca da kupe donje rublje, piše Daily Mail nakon što je jedna poznata glumica viđena u poderanom rublju.

Naime, poznata glumica Jennifer Garner je pokazala da ona i muž Ben Affleck nisu baš najbogatiji par Hollywooda dok su njene poderane pamučne gaćice izvirivale iz farmerki zaprepastivši okupljene novinare.

Paparazzi su 36-godišnju glumicu uhvatili jučer dok je išla u vrtić po stariju kćerkicu Violet, a kad se sagnula da ostavi stvari u gepek automobila, njena 'sramota' se ukazala oduševljenim novinarima.

Zaposlena majka sigurno nije očekivala novinare ispred vrtića, te je bila sasvim ležerno obučena u širokoj vesti i jednostavnim farmerkama, dok se na njenoj liniji jasno vidjelo da je tek prije 12 sedmica rodila drugu kćerku Seraphinu.

Affleckovi su poznati po tome da nemaju, kao drugi slavni, hrpu dadilja i posluge, nego se za svoju djecu brinu sami. Povremeno im pomaže jedna dadilja koja djecu čuva ponekad, onda kad ni jedno od roditelja nije tu.

Jennifer Garner se na velika platna vraća u maju kad započinje promociju svog novog filma, romantične komedije 'Duhovi ženske prošlosti', u kojem uz Garnerovu glumi holivudski zavodnik Matthew McConaughey.