Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam neki dan Bekama,zategli se on i zena mu u njega , ko dva gustera.A bio laf pravi.Sta je problem graciozno stariti?
Da imam neki script kao sto neki drugi imaju, dao bih ti 100 lajkova, ali nemam pa evo onda ovaj jedan:-)
Vazda licila...na George Busha.
Proruznilo je bas
Milena Dravic😂😂😂😂😂
Meni ova patuljasta žena nikad nije bila ni lijepa ni privlacna nekontam kome je ova lijepa
A pa ljudi dragi žena ide u godine , ne može biti istog izgleda kao i prije 20 god. A da je uvijek bila lijepa kao i dan danas to stoji...
Treba drzati do izgleda, ali do mjere pristojnosti. Sve iznad je psihicki poremećaj gdje svoju postojanost identificiras svojim izgledom koje je danas ovako sutra onako.
Meni uvijek simpa. Rachel.
Ona ce za mene uvijek ostati slatka Rachel. Nasmijavala nas je godinama zajedno sa Phoebe, Monicom, Rossom, Chandlerom i Joeyem. Ne zaboravimo Gunthera iz kafica, kao i Janice poznata po recenici Oh my God. Na RTL2 mozete gledati Prijatelje. Na sezoni smo 8 i Rachel treba da rodi Emmu :-).
A kad se Janice nasmije ludilo hehe
Gunter vec odavno pod zemljom.
Ja mislim da sta god da je probala nije imala sta izgubit. Nema tacke na sebi zanimljive
Prošao voz
probuseni kurton bila i ostala