Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sve sabere i oduzme, Karleusa je jedan pozitivan lik. Mnoge nervira na prvi pogled, ali slusajuci sta prica par puta sam izvalio da je 90% njenog imidza (u poslednjih desetak godina barem) u stvari nastup i provokacija na racun laznih moralista i licemera. Pola zemlje alkoholicari i prostitutke, al im lepo da imaju nekoga poput Karleuse da pljunu. Kao ono u Scarface kad Pacino u restoranu pravi scenu i govori "You need people like me so that you can point your fingers...". Ali doslovno
Da, ali lako je njoj kad nema silikonskih zivotinja.
Ionako si vazda gola...
Mogu li se i ja slikati gol za PETA-u? Ili je ovo samo za atraktivne, sisate zene da se eksponiraju?
pa ona je uvijek gola--he he
Al ova karleuša ima muško stopako 48 br.
Da prostite, jebbe se ovoj alapači za svilenim malim čivavama i pufnastim žečićima. Plastična spodoba iskoristila priliku da se slika gola i malo sebi digne rejting.
I treba da se skine kad izgleda vrlo atraktivno. Kod nas cijelu Bosnu da prekopas, ne mozes da nadjes ovakvu, da se ne lazemo. Iz Srbije realno dolaze najbolje ribe! Uvijek je bilo tako
@seadtz da, fufe koje kupuju garderobu po se-x sopovima... Meni su Splicanke daleko najatraktivnije
@bagavac ...dobra riba je dobra riba odakle god dolazi...albanke su top...mada nijednoj ne bi oprostio bez obzira na boju,vjeru i naciju!!!
Pa insan se rodio go, textil je suvišan
baci sisu da se igramo
Ma j**i ti to, uletio bih ja u nju.
To je absurdno. Sta ce ta ciganka-turska kurvetina na tome...
Ona bi u svakom slucaju gola
Kurvetina, sve na njoj je fake!
Kurvetina, sve na njoj je fake!
Amra Silajdžić na aparatima :))
Slikas gola i vako i nako.