Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a? ...e, bona, što ti sebi moreš skočit u usta za šaku dinara...prajsles. odo se umit.
...što bi rekli, "rani radovi"... http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/451659/Karleusa-optimista-Brena-o-koncertu-kao-mom-moze-samo-da-sanja ...toliko o "uvek bila..."...nego, moremol znat pošto kilo "jelenetine"?
Je.beš Brenu.
Nek' ste i vi počeli promovisati Grand i te debilizme. Još starleta dodajte i komotno možete ići na novu domenu - klix.rs.
Kraljica! Penicilin za onu arkanovcu :D
Jelena, dosadna si, nemas potrebe se ulizivati nama, samo zato sto te tvoji srbi mrzi. Si znamo kako si se ponasal za vrijeme rata i sta si sve pricala. Nemoj dolaziti u Bosnu...treba zabraniti ne samo tebi, nego svim srpskim pjevacima!!!!
hej cao....odakle se javljas? aus DE?
Šta je pričala, prosvijetli nas?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)