Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše je dobio pozornosti, a usluga i hrana u restoranima su mu obicni prosjek...Nije ni cudo sto je bankrotirao...
Goli kuhar???
Znam da se je neki poznati kuhar ubio prošle godine, ali izgleda nije to ovaj, objavio je klix. Moj vam je savjet izbjegavajte kuhanu hranu koliko je god moguće. I ako već kuhajte ne mješajte. Zdravije je samo meso, sam krompir, sam grah, sam kukuruz, nego kuhani, prženi, soljeni, miješani. Današnja nauka nema ni trun pojma o posljedicama miješanja hrane što dovodi do gas plinova i osjećaja kiseline i proliva i bolesti. Čitajte Correct Food Combining u knjizi Orthotrophy.
@DrHerbert E nek su kreteni tbi dali minuse. Ti njima savjet, oni tebi minuse. Kako smo mi poan narod, sve nas treba u duboku vodu potopiti.
@DrHerbert Anthony Bourdain, na njega misliš?
Eno ga kod mujanica przi cevape vidio ga ja danas