Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo komentara,djeca otisla u skolu :)
Samo nargilaši i neperspektivna zatucana omladina podržavaju ovu sirovinu od čovjeka. Niti sam zavidan niti ljubomoran ali jednostavno zaglupljuju tinejdzere.
Sve si upravu, ovo nema veze s muzikom
@Warszawa1944 Ako se u smislu muzike moze reci da je neko veliki bosanski sin, onda bi tu trebao biti najveci umjetnik Dino Merlin
Dzekson je extra covjek al je papak brate dragi
Osim Džekinog dresa italijanskog nogometnog kluba Roma i autograma na devetki, Džeko je Jali poslao i dres druge garniture dresova Rome, na kojem stoji Jalino ime i broj 89. Ja vidim broj 86.
86 ili 89 ?
@KIX.ba Pa kakvi su vam ovo članci??? Sramota na šta ste spali!
Svaka cast Dzeki, on jeste legenda, ponos BiH i sjajan primjer covjeka koji je uspjeo. Ovaj Jala nije legenda, ponos ni sjajan primjer u BiH. To je jedna baraba koja promovise nemoral i truje jednu cijelu generaciju. Promovise drogu, kriminal, prostituciju itd... fuj
Glupa ti je priča...
Ti imas odljev mozga ako tvrdis da mi je prica glupa.
Hoce li pjanic Bubi poslati dres
ko je ova budala?
A TKO SU OVI
U Jale broj 86, a ne 89 ;)
Buba Corelli na aparatima.
Ko Je Jala, ko je Dzeko?
Kliks postao ko expres avazov.
Bolje da ga je logopedu odveo hahahaha
Ma dajte’molim vas,,,
Ovim je Dzeko pokazao koji je njegov intelektualni domet i mentalni sklop.