Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me q
Dokle ćete nas zamarati informacijama o ovom imbecilu i papku? Na taj način samo gubite kredibilitet i epitet ozbiljnog portala.
Covjek je uspio, bezveze ga pljujete, svi bi ste vi da ste ko Jala,svaka cast i njemu i Bubi C.
pazi koji puter faca...seljo
Umjesto ovih bljuvotina sto objavljujete, nadjite jednog studenta sa visokim prosjekom svake sedmice, pa napravite intervju s njim. Promovisite malo omladinu... Jedino ako polubrat placa da se ovo objavljuje, onda vas razumijem u potpunosti :D.
najbolje kada vidim da su narodnjaci provalili AUTOTUNE , pa poceli i oni da zavijaju ;:D ja mislim da vam je reperi(narodnjaci) autotune isteklo 5 min https://www.youtube.com/watch?v=IC58RluetnQ sljedeca korida Cevljanovici sve pjevajke na autotune ;DDD
Šta ispade od ‘vako fina čeljadeta
i ovo vijest?!
wow kakva vijest, evo odoh odmah u kenjaru
Je ko taj ?
Blago nama kad su nam ovo glavne vijesti...
gdje mu je brada?
pa majka mu stara ...jel vam ovo vijest
kolica iz 1943 godine
Joj Hamo vidi mu glave :)
siri u celu nego u ramenima
on je bio povod da se izmisli panorama slikanje..jedva mu vugla stala na sliku