Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad joj spucaj šamar Wille,zasluzila je vec odavno.
A garant jedva cekala da se docepa miliona. Sad folira tu.
Ovo je fakat bijedno kako ga ponizava.
mozda je malo samarao
Jadna Pinkett Smith
Jada i jado
Sretna budi pa te Will uopšte htio oženiti, za tebe niko nije znao da postojiš dok te Will nije oženio, i ne rise više, kako te nije stid ako ga i imaš..Mrš..
pa ima li šta gore kad oženiš ovakvu goropad... živi s tobom ured 40 godina i onda iznosi smradove... pa ako nisi htjela što nisi otišla? što nisi bili samohrana majka kao i svaka druga crnkinja? mhhhm pa de sad otidji ali nemoj od razvoda braka tražiti pola imovine.. dokaži da ne želiš ništa! smrdljive žene.. tačno su sve smrdljive.
Ovaj se bas usrećio
Ova treba nema 2 filma u karijeri. Da joj Will nije omogućio sve, vec bi bila zaboravljena. Bacila sihre na coika 🤣 … sala na stranu, ovo je gadura #1 u Holivudu.
Okreni se bogu i pokaj se gresnice!!! (Will Smith je simp i pao je u kandze toxic and explitative femininity)
Ja ne znam sta on vidi u njoj, mislim treba je bezveze, zbig nje je i napravio oni sranje
Will je dosta pogrijesio i osramotio se malo je reci ali je lik faca bas, bolje da se razvede da samo ode od nje i pronadje novu ljubav..
Ok, lik je cuckold, njemu odgovara, njoj odgovara, punjačima odgovara, svi sretni, u čemu je problem?
Ja, i ?
Da....ali pošto je lova i njegova popularnost u pitanju.....ipak....sam mu rekla "da". To je to.
Isti AlDino samo pocrnio