Isplivao snimak iz 2018.
173

Jada Pinkett Smith u svojoj emisiji priznala da se nikad nije željela udati za Willa Smitha

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
U duhu aktuelnih događaja s dodjele Oscara i sankcija za Willa Smitha, na društvenim mrežama je isplivao video iz 2018. godine gdje je supruga glumca Jada Pinkett Smith priznala da zaista nije željela da se uda za njega.

Glumica koja je u središtu skandala s dodjele Oscara i odluke Akademije da mu zabrani pristup ceremoniji na 10 godina - priznala je da je "plakala dok je išla do oltara" prije nego se vjenčala sa Smithom 1997. godine.

"Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala šta da radim", izjavila je Pinkett Smith u ponovo objavljenom isječku iz njene emisije "Red Table Talk".

"Nikada nisam željela da budem u braku", kazala je tom prilikom.

U snimku iz 2018. godine, koji je ponovo isplivao usred kontroverze — Pinkett Smith se iskreno prisjeća da je njena majka, Adrienne Banfield-Norris, poznata i kao "Gammy", prisiljavala nju i Smitha na vjenčanje nakon što je glumica ostala trudna s njihovim prvim sinom, Jadenom, koji sada ima 23 godine.

"Stvarno nisam željela da se udam", ponovila je Pinket Smit dok je pričala za okruglim stolom sa svojom mamom, kao i sa Willom i njihovom ćerkom Willow.

"Vjenčali smo se samo zato što je Gammy plakala", rekao je Smith.

"Sjećam se da sam željela da se ti i Will vjenčate, ali ne sjećam se vašeg odbijanja ideje o braku", odgovorila je Banfield-Norris.

"Sjećam se odbijanja ideje o vjenčanju, ali ne i o braku", dodala je.

Jada i Will vjenčali su se u zamku Cloisters Castle u predgrađu njenog rodnog grada, Baltimorea u Marylandu. Uprkos živopisnoj lokaciji, Pinkett Smith i njena majka su priznale da je vjenčanje "bilo užasno".