Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teski bolesnici.
Kako sada palestinci dodju da oslobode svoju teritoriju, ova zena pocne pucat na njih palestinci je ubiju i onda ona civil nevjerovatno 😁
@gooUser1704732650 Laži koliko ti volja, ali svaki dan jedan novi dokaz izađe da je Izrael organizirao i inicirao napad u oktobru. To govore tvoja braća i saveznici, nikakva teorija.
Moc je u rukama onih Koji tu moc mogu kupiti zato su sve zemlje podrzale izrael da ubija sirotinju u pojasu gaze koju nitko nece da zastiti bas zato sto nemaju moc
Samo mogu pokazati šta je heretički kult okvirnog gdje bi se vatao za vratove najpoznatiji izraelskojevrejski pseudonim.
Jel treba da padne onim zaostalim bradonjama u ruke goloruka
Zadjenem joj belegiju .
Sjetite se da se Jevrejska zajednica u BiH nije ogradila od genocida koji nad Palestincima vrse cionisti. Pametnom dosta.
Prpa aaa?
Kolektivno ludilo
Dabogda joj ovo, dabogda joj ono....
I ja mislio cijelo vrijeme da nema luđe nacije od Srba 🤣🤣🤣
Ispade da su genocidni gospoda za ove monstrume.
9x19mm za pojas a ona kaze na vodu radi... dadni te joj pracku
Punio bih je ja.
Ovako su kod nas ves sterali devedestih...Govorili ne mogu drugačije zivjet..
Glock 19 kaze na vodu 😂
SRBI NA TREBEVICU OSVIJETLILI REPETITOR TROBOJKOM
Ja reko osvijetlili respirator trobojkom