Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasmija me ova glupost. Ne zna se sta je gore. Ovaj "napadac", ova zena koju je "proslavila" guzica, rulja oko nje, tjelohranitelji, novinari, limuzine, lazna slava ili ova vijest.
svijete јebem te, daj neki meteor nek nas zbrise !
Sjećal se ko Gileta Šampinjona, BiH prvaaaka fašiste, Milanal, darikak....Eliminisani sve do jednog!
Sad kad su eliminisani svi koji su mi stali na žulj, ja vas napuštram dragi klixovci (imam neki stvarni život, jebiga), al ako se nekad ona BiH prvaaak fašista javi, obraite mi se na emali adresu [email protected] i ja ću ga eliminisati u najkraćem roku!
dok su ovi gusani i guske tako "značajni" nema nabolje
Sta je vidio lijepo na ovoj DROLJI od zene. Fujto...
Smanjena popularnost u zadnje vrijeme pa se ocekivalo ovako nesto..a izrezirana je kao niskobudzetni film ili spanska sapunica..
hahahahahahhaa vitaly htjeo pod suknjicu i doceka ga peta crna usta hahahahahahaja koji kreten
Mozda nisam obdaren kao Kanye ali sam zato ljepsi i zgodnijii Primii me kimmm :****
Treba je guziti!
Nisam sigurna da li mi je tragicnija ova vijest, reakcija navedeni kao da je bio pokusaj atentata ili to da se za lomljenje naocala poznate licnosti dobije kazna zatvora, 20 dana drustveno korisnog rada, 220 dolara kazne, 36 mjeseci uvjetne i zabrana prilaska na 500m.
Gdje ce nasrnuti na ovako "veliku" licnost,koja je poznata po tome sto je poznata
sto joj picak niije odgrizo
pravda za kim,sankcije parizu.............