Showbiz
14

Izbezumljena Kim Kardashian nakon napada u Parizu unajmila naoružane čuvare

Klix.ba
Slavni par Kim Kardashian i Kanye West će navodno unajmiti naoružane pripadnike osiguranja nakon napada na Kim na crvenom tepihu prilikom posjete pariškom Fashion Weeku.

Kim Kardashian (33) i njen muž Kanye West (37) navodno su izbezumljeni nakon napada na Kim, te namjeravaju, kako javlja Daily Mail, unajmiti i naoružane pripadnike osiguranja kako bi ih pratili tokom ostatka boravka u Parizu.

Slavnu je starletu, kako je kazao, "samo pokušao zagrliti" 25-godišnji ukrajinski novinar Vitalii Sediuk dok je izlazila iz auta kako bi gledala svoju mlađu sestru, Kendal Jenner (18) dok šeta pistom na jednoj od modnih revija u sklopu pariške Sedmice mode.

Vitalii je Kim, koja je bila u prisustvu majke Kris Jenner i muža Kanye Westa prišao, navodno je uhvatio za noge i skoro oborio na zemlju. Osiguranje je reagovalo istog trenutka.

Podsjećamo, Sediuk je i ranije nasrtao na poznate ličnost na premijerama filmova, dodjelama nagrada i raznim drugim događajima, a ranije ove godine je na naslovnice medija dospio kad je u Los Angelesu nasrnuo na Brada Pitta i slomio mu naočale.

Pored zatvorske kazne, Sediuk je dobio i 20 dana društveno korisnog rada te je morao platiti 220 dolara kazne i 36 mjeseci uvjetne. Iako su Brad Pitt i Angelina Jolie odbili policijsku zaštitu nakon ovog napada, u narednom periodu mu je naređeno da se drži 500 metara podalje od svih događaja na crvenom tepihu i generalno događaja na kojima se okupljaju slavne ličnosti.

Ipak, to ga očito nije spriječilo da ponovo nađe novu žrtvu, ovaj put Kim Kardashian.