Kradljivica Amy Winehouse
0
Iz torbice Kate Moss ukrala dva grama kokaina
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Civil.
ofucane kucke
samo vas je briga sta drugi rade... mahala pa to ti je...
....ma pustite nju, pojma nema sta radi.....u zabludi je..... .....vi samo sjedite, pa ce vam svevisnji sve nadoknaditi na onome svijetu.... :) .......nek\' je stid po hiljadu puta...... :)
Sex,droga i turbofolk! :)
E pa ako su moje pare trošili onda: Halal (zagrni i utabaj)
oni da se stide,za sta? zato jer uzivaju u zivotu sa parama koji su sami zaradili,ili vi primitivci koja ne gledaju svoja je.ena posla.
fuj, gadovi odvratni........nek se stide
\"KeepRockin\" de bilu kad skontas da su to i tvoje pare... javi se. Zato je ovaj svijet u kr-cu. Zbog takvih retarda ko ti..
Sramota !!! :))))
suknu ti ga bas.
jaraneee ko da su tvoje pare trošili
8.100 eura????? pa nek crknu odma...