Kradljivica Amy Winehouse
0

Iz torbice Kate Moss ukrala dva grama kokaina

Sarajevo-x.com
Britanska muzičarka Amy Winehouse je navodno iz torbice popularne Kate Moss ukrala kokain, rekao je medijima njen bivši suprug.

Blake Fielder-Civil kaže kako su se s britanskim top-modelom družili u New Yorku na jednoj zabavi, kad je Amy uzela njenu torbu i iz nje izvukla dva grama bijelog praha. Bili su tada s ostalim modelima i holivudskim zvijezdama u apartmanu njujorškog Gramercy Park Hotela.

"Kate je rekla Amy da uzme iz njene torbice novčanicu od deset dolara s kojom može 'povući liniju'. Ali Amy mi je poslije kazala kako je u njoj našla dva grama kokaina i uzela ih. Povukli smo malo bijelog praha u toaletu i zatim imali seks, a ostalo smo uzeli pred ostalima", ispričao je medijima Blake, dodavši da je 35-godišnja Moss bila "toliko pijana da nikad ne bi shvatila da joj je droga nestala".

Fielder-Civil je oženio problematičnu pjevačicu u maju 2007. godine, a razveli su se prije nepunih pola mjeseca. Njen bivši suprug je, govoreći o Amy, otkrio i da je njegova bivša postala ovisnica o heroinu nakon prvog puta što ga je ubrizgala, te da su na droge sedmično trošili i do 8.100 eura.