Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarac kad nesto stekne onda osnuje porodicu Zena kad nesto stekne onda joj ne treba niko
Sta je stekla ?
Ne vjerujem da ju je osvojio ljepotom, vjerovatno je imao bruku para, pošto je ona zakleta sponzoruša.
Pročitaj tekst.
jadan Istarnin posteni, sta je prozivio sa ovom kuravelom trebat ce mu barem 2 godine terapije sa psihologom.
Shvatio na vrijeme
pa nije na vrijeme ako je izgubio 13 godina zivota, teska budala da je cekao toliko. guzili je crnci a on joj decko.znaci koriste njegovo vlasnistvo u dobu u kojem je on trebao iskljucivo raspolagati . to je ponizenje koje ce dugo zvakati a sad mu je po slikama 35-39 god minimalno, znaci tesko da ce se potpuno oporaviti nije mlad ne stize
Nakon 10km arapskog mesa i 2 galona sjemenske tecnosti dosao red mijenjati poslodavca. Ante care - ocuvaniji si od ove 100x sad fino nađi finu curu - red je da se zenis.
Ovu nema ko nije a ćuj još imala dećka😂
Ostavila ga,jer nije mogla da mu drži glavu u krilu.Obimna malo,zabole je kukovi od napora.
Znam samo da nije bilo broja šešira za njega.
Čim su je Arapi uzeli pod svoje na Svjetskom Prvenstvu 2022 znalo se kako će njena ljubav završiti. Pa nije iskeširala za gajbu u Miajamiju $500 hiljada od instagama i pokazivanja sisa u Hr dresu. Za to mora biti malo jači sponzor i da se rade konkretne stvari..
kralju moj tebi treba spomenik dići šta si predevero zadnjih godina. odmori se sad legendo, zaslužio si.
Osta bez jednog sponzora
Kad garonje razvale nema vracke. Eno pitajte Deena.
Bice zanimljiva godinu-dvije i onda ce se pojaviti nova Ivana. Ko se sjeca Larise Rikelme iz Paragvaja? Kvalitetnog muskarca kao i kvalitetnu zenu je tesko naci! Dobro kazu u komentarima, muskarac kad nesto stekne osniva porodicu dok zena misli da moze sama. Tuzno.
Dugo je i izdržala s obzirom na ponude kojoj joj šalju poslje svjetskog prvenstva. Anto je laf, ali Knoll je dobasala do novog kriterija, jbg. Vjerovatno sad puca na nekog centarfora španske ili italijanske lige.
Ovo onaj Ante od Sevrineeee...pih?
Decko izgubio 13 godina zivota....ali eto....moze reci da je ghuzio Knoll
Ha ha raskinula nju raskidaju več dugo nekad nečija sada svačija
evo će se nasekirat šta ćeš joj ti reći. A jesi l ti čiji, mačiću?