Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek realan , normalan i nije komercijala kao mnogi danas . Trajalo je koliko je trajalo , hitovi ostaju za sva vremena i pamtit će se cijelo razdoblje rock benda Parni valjak kao kvalitetno i časno . Svaka čast Hus
Ma kapa do poda Hus.... Bez Akija je Parni valjak - samo valjak... onaj glas se ne moze zamijeniti...
Rano je jos za ovakve izjave, pusti da prodje koja godina pa kad prazan dzep zasvrbi a nigdje bjelog oko tebe......
Nećemo nastaviti, ali ćemo nastaviti. Nećemo komercijalizirati oproštaj turnejom po regiji, ali ćemo napravit strašan oproštaj po regiji. Eto, da ne čitate tekst cijeli :D
reakab civhejm a be jai sto neki guraju neu verziju Bijelog dugmeta, samo da bi zaradili jos koji evric...
realan covjek a ne kao sto neki guraju neku verziju Bijelog Dugmeta samo da bi zaradili jos koji evric. Ko misli da zaradi, bolje mu je da diluje drogu, kao sto to rade Dzala i Buba
Ne mozes ti “slaviti smrt”, dajuci tome neke nazive. Covjek je umro. Kapak. Nema on pojma vise sta se ovdje dogadja. Raditi nekome nesto u njegovu cast, zaista nema smisla kad tog vise nema. I one oprostajne poruke…obracaju mu se svi, ko da ce iz groba procitati… Zivot nam je postao ko neka predstava.
pare od koncerta..gdje su???? sarajevo ..pandemija???
Jos mi niko nije vratio pare 15 KM za nikad odrzani koncert u Skenderiji, otkazan zbog pandemije. Kako je neko klapio lovu to je cudo nevidjeno.
Prije da su sarajevski organizatori, menadžeri i ekipa... Teško da je Hus vidio tvojih 15 maraka. Glupo i nepošteno u svakom slučaju
Pa šta će te više realno?!Imate preko 65.Aki umro. Treba malo uživati i u penziji. Sa unučadi ako ih ima.Uradili ste vi dosta u životu.
To nema veze sa novcem. Muzičar umire ako ne pjeva, ako ne svira. U jednom trenutku se prezasitiš, napraviš pauzu i opet ispočetka.
Kad radis ono sto volis, kad u svom poslu uzivas, onda ne gledas na sat da otkuca sto prije kraj radnog vremena, vec zelis da se time bavis sve dok mozes. Oni sigurno vole svirati, nije tu stvar para, svaki od njih sigurno ima vise nego sto im treba za lijepu penziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žera na aparatima.