Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima video kad se on u Zetri dokazuje da je bolji pjevač od Safeta Isovića, neki koncert. Sajo pri kraju karijere, a ovaj "dokazuje" kakve on ima glasovne mogućnosti i razvlači, dere se u duelu sa Safetom. Valjda kompleks neki. Al opet Safet i tako star imao je puno ljepši umiljatiji glas od ovog operskog pjevača.
Sigurno bi i sa Tomom Zdravkovićem tako nešto pokušavao da dokaže koliko on može razvući i koliko visoko može ići glasom.
Djulzulejha :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj brko dosta si je ti oprašivo… pusti i drugima malo. 😁
nije joj lahko bilo sede brade milovat
sam je kriv sto je khuravelu 30 godina mlađu zenio umjesto da je nasao zenu svojih godina i da je normalna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brko, mora da si oslabio..
Svaka cast Harise za dostojanstvo i snagu kojom branis svoj integritet .Ostao si veliki u tim teskim trenutcima koji su se dogodili.
Star se Čurčić pomamio, udri ovu na koncertima i mozda naleti nova Melina
Samo ti se vraća što si ti svojoj prvoj ženi uradio i zamijenio je mlađom. Elham
Šta čemo sad? Ko ovo preživi pričače.
Taslači je neko, sigurno bolje od brke haha..
Sad zapjevaj od srca onu svoju"muštuluk"
kakve gluposti i raskopavanje privatnog zivota..on da ima pameti sutio bi ako ne radi sebe onda radi svoje djece...a novinarima bi bolje bilo da se obrazuju i da pisu o necemu korisnom za drustvo
To ne skuplja klikove, nego ove sapunice, voli naš svijet tračati i dobacivati iz zadnjih klupa. Komentari ispod ovakvih članaka svaki put podsjete kakva je BiH žabokrečina. Fala i na tome.
Da nije bila sa njim ne bi se ni znalo ko je ona. Međutim i on je kriv. Imam osjećaj da je otisao u Beograd da bi njoj udovoljio. Ne bi me iznenadilo da se Haris vrati nazad u BiH.
moj Hare sta si ocekivo da se Melina udala za tebe jer su joj se svidili tvoji brkovi? niko te nije gonio da zenis sponzu skoro duplo mlađu od sebe
OK, razveli se, i ?
kurava
Realno moze s ovim parama koje ima naci neku jos mladju od Meline ali opet koji ce mu ku.ac krvopija, nekad je sam biti najbolja opcija
Ima sve boli ga patka, djecu, kucu, lovu. Samo nema ravaku vise. Sad moze prangijati duplo mladje i od bivse, para vrti đe burgija ne moze ;-)
sta je poenta, nema rawaku vise pa sad moze prangijat duplo mladje rawaku?
Ha, ha, prangijanje sa 70, dobar si, dobar si.
žao meni Harisa iskreno, al ko nju sad praši ??