Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u današnje doba je najveći fazon da se maznu preder i lezbaća i tako da opravdaju svoje bolesne orjentacije, ako Neven C. nije peder neznam ko je a ova tzv. \"konjska glava\" je muževnija od ovoga \"svog frajera\" tako da kad se sabere 2+2 ko tu koga????????
Glupače treba maljem....
hahaha.... upravo!!! koji crnjak
Ode do Hrvatske stavi se malo u oglase seksa se i ide u soping. I odmah tv-e Hana dosla u soping.
Ona je fuj nemogu da zamislim tako nešto ,naeznam dali ona imalo vjere osečaja ,koje odaklle ja imali imalo stia i srama. Molim je da ne pomijnje ni grad gde je rođena ni državu a pogotovo vjeru.KUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Fakat ne znam zasto i ko ovu curu gura. Da je nesto pametna , nije, da je nesto lijepa, nije. Poredjenja sa Paris Hilton su malo previse, da ima stoti dio bogastva pa hajde . Stvarno gnusno!!!!
haj ba šta kakite.... boli je briga hoće pare zna i doći do njih.... većina vas ni posao još nema nego traži od staraca s svojih 25 godina.... bar nije klošarka da traži za cigare od drugih... nek se j... s kim hoće, šta vas boli za to.... idioti dokoni
nakon cega je svratila do Ramiza i pojela dvije tufahije, bosanska Tina Turner za medije je kratko izjavila \"uh al sam se plaho najela\".... ali najjaci je Expres, nova nada narodne muzike Senad Alijagic, kalesijski Pavaroti... to je to, to je to!
Kakva treba!!! PA u zivotu nije digla nista teze od flase kisele. Ne mogu da vjerujem da je toliko interesantna. Toliko pametnih cura koje posteno zaradjuju svojim mozgom a niko nije cuo za njih. Treba je u nekoj emisiji staviti da se u znanju takmici sa nekom djevojkom da se izofira ko glupaca prava.
kokoska jedna... sta radi od sebe u 24-toj... kakva ce biti tek za 10 god?? ustvari... da li moze gore?? :S :S :S
I ONA JE KAO BITNA U ZIVOTU, SAMO NE ZNAM PO CEMU? GLUPACA
hahahahahahah, dobar si... Hanka Paldum, poznata inace kao bosanska Tina Turner juce je vidjena cevabdzinici kako jede peticu i jogurt...hahahaha... dobar si...kakav je ovo novi sistem vrijednsti....ccc
hahahahahahahahahhahahhahah najludja je.....al zamalo!!!!
Tom prilikom prisjetila se traumatičnog iskustva kada je doznala da njezin dečko iz Rijeke jednako voli cure i dečke (koji dio tjela je podsjetio,
Pichka lee tee matterrina i am Paris Hilton kurwo hahahah