Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ok, ispao mangup presvukao sponzorusu oko para, ali skrece se tema sa onog najbitnijeg... covjek je optuzen da je silovao curu... e to je strasno... a to pada u drugi plan...
Nije ni prvi ni posljedni da je optuzen ali je pravo pitanje ako ne bude to istina sta onda? Danas sponzoruse ganjaju samo da upadnu u isto kadar slike sa nekim poznatim da bi mogli to upotrijebiti kao argument za optuzbu.Makar to i ne bilo istine one tako grade svoje karijere.
Reče žena koja je tražila pola imovine...
Zena je milionerka koje je sama zaradila. Nije uopste klasicna sponzorusa, ima svoju karijeru i uspjesna jei. Ovi sto je zovu sponzorusom nemaju mozga. I btw da, pola je njeno od onoga sto su stekli zajedno u braku, nista vise a ni manje.
Kako da nee,slučajno si se udala za nogometaša,a ne za bauštelca,dobar izgovor
Dobra mala
Eee moja Saida...da imaŝ obraza istukla bi sina motkom jer je konjina OPTUŽEN ZA SILOVANJE a ne bi komentarisala njegovu ženu.Jadna li si ŝta si odgojila.
A sto da ga tuce kad je optuzen.Sta ako ne bude ovo istina,koga onda treba tuci?
Nisam ni ja, nemam hina....ali hina volim
Razumljivo je da svaka majka brani sina šta god da uradi. Ali, ako si vjernica, pokrivena, nemoj ga javno u medijima braniti i pritom lupati gluposti.
Ne da bih ga branila, nego bih ga lično prijavila policiji. Cuj molim te, šta god uradi branit debila. Bolest.
Pa sta ti vrijedi i ako jesi ahahahahah
Samo mu ne dozvoli da djecu vidi više ikad i iskoristi to silovanje za potpuno starateljstvo. I ja volim svoju mater najviše na svijetu ali kad se oženiš i zasnuješ svoju porodicu vrijeme je odvojit se od materine suknje valjda i uz svo dužno poštovanje njoj, tvoja porodica treba da ti bude sve. I početak i kraj. S tim što će naravno oba supružnika bit tu za svoje roditelje kad god zatreba.
Moglo bi mi biti 100 puta dijete, ako ne valja- ne valja. Silovao osobu a mama se brine za pare. Boze sačuvaj.
Care optužba nije dokaz, svaka šuša danas tuži.
Mama jedini iskreni prijatelj,volim te mama