Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obožava rusiju ali voli američke pare, 99% srbadije po zapadu
I ti vrlo dobro znas da on podrzava rat koji vodi Rusija u Ukrajini, a Rusija provodi benocidne akcije. Neka on brani sam sebe i jede corbu koju je sebi zakuhao.
Nekada je bolje sutjeti, jer ostavljas utisak da si pametniji!!! Ovako ispade glupan na desetu. Fasisti brane fasiste.
Svaka čast Gorane!
Mislim da je goran podložan bg krimenu rj čovjek živi od tog njohovog dinara i ne želi bit nova selma bajrami vulin ne oprašta
Probudio se usta.. u njemu
Mater bi prodao! Raus!
A i ti se uvlacis srbima da bi imao angazmane tamo, nema gorih ku.vi od glumaca i pjevaca
Neka sada poljubi vukodlaka i putina u cmar usrani.
Jbo Bikovića, ništa posebno lik, koliko ga forsiraju. Ali druga stvar upada uoči, u ovoj općoj 'cancel' kulturi isključivosti - Kako to da nitko tko je na strani SAD-a, nije proglašen štovateljem genocida i agresije u vrijeme američkog razaranja Iraka, Sirije, Egipta, Libije?!
Ukrajina je Bikovicu zabranila ulazak u drzavu i prije rata pametnom dovoljno. Neka se sada ne krije iza "samo sam umjetnik". To sto smo mi njega pustili da ima premijeru u Sa ne znaci da bi svako i ne treba.
Mozete ga podudlati obojici, onako slasno sa velikim uzivanjem.
Duša mala emotivna.
biković ga prima u cvajtu
Mnogi su podržavali Hitlera Mnogi Miloševičapa tako i ti ovog tvog kolegu u profesiji NA ŽALOST