Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece demokrati vise nikad na vlast u Americi, Trump se lagano rjesava tih bolesnih pedo-sotonista, nadamo se uskoro preporodu cijelog svijeta, a krenulo je lagano, samo uporni ne vide. #TheGreatAwekening #WWG1WGA
Ej, nisu je izabrali? Pa bas im je to trebalo u politici. Trecerazrednih glumica iz sranja od serije od prije 20 godina, da im kazu kako treba upravljat drzavom.
Razlika izmedju BiH i Americke demokratije je sto mi nase Trumpove biramo vec 20 godina, i to po 3 u paketu. Moze se reci da smo politicki 20 godina ispred Amera.
@arslan12345 Ajd suti i uzmi lijekove. Ocito si fulo termin.
E sad neću ni ja