Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ta djeca su valjda bila njegova. Mogao im je koju hiljadarku više ostaviti. Nisu oni krivi što su se rodili u takvoj vezi. Bio im je otac.
Čovjek imao 3 kuće i 2 žene, ednu kuću za sebe i jednu ženu, drugu kuću za sebe i drugu ženu i treću kuću Samo za sebe hahahahhah koji car
Njegovo da ostavi kome hoće
Dobila je ljubavnica kiticu cvijeća :)))))
Eto nije joj se isplatilo sto je morala gladiti stara jaja??? Sigurno joj se sada zivot zgadio ili ide sada poucena ovim iskustvom u lov na nekog drugog metuzalema.
Pa i ona je stara, nije našao mladu pii***
prc milojka
Možda je greška u tekstu, ali nešto mi izgleda nevjerovatno da Michael Gambon ima bogatstvo od samo 1.5 milion funti??
Ostalih 19 miliona ne ostavio van testamenta hahahahahhaha
Đubre.
medjed, a ovoj djeci ništa.
Vrijednost mu je 20 mil, znaci 19 je ostavio svojoj drugoj ženi i djeci hahahhah
He hit her with avada kedavra
He hit her with verga
Ne treba ga osudjivati sto je malo sarao sa strane sad se ispostavilo da je ioak volio zenu
ma to ga je zena pustila da ide uz taj ugovor. Inače, nije bio čovjek jer je s ljubavnicom imao čak 2 djece, pa nisu djeca kliker kakav je to pas?