Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ovakve spodobe i mogu bit Putinovi prijatelji.
Mama ti je spodoba
da je tebi bar s od spodbe biti
Nezgodno je imati oraha u džepu kao dotični koji je pobjegao iz svoje države zbog poreza i Rusi su mu dali pasoš, a kako su dali mogu ga i uzeti, tako da im sad dođe kao igračka koju naviju kako hoće, žalosne su takve sudbine.
Položite oružje, a govori Ukrajincima da to urade.Mrššš
Pobjego u Rusiju zbog poreza i uzeo njihovo državljanstvo. Klasični de8il.
Hajde Obeliks ne rise.
Svi kriminalci medju glumcima su prijatelji sa Putinom. On ima da drzavljanstvo, oni prebace novac kod njega i ne placaju porez. Johny Deep narkoman i kriminalni nasilnik, se opet sprijateljio sa Vucicem. Bas olos trazi olos.
Samo su čekali tebe da im ti kažeš, sad će samo sto nisu
Obelix
POLOŽIT ĆE ONI MALO VIŠE OD ORUŽJA. SAMO NEK NASTAVE S KUR*ENJEM. NE ZNAJU ONI DRUKČIJE. DIVLJACI SU TO. FAŠISTI! ŽOHARI. CIVILIZACIJSKI LJUDSKI OTPAD! TREBA TO SVE POLOMIT. RASČEREČIT! SAMO GAZI FAŠISTE I NJIHOVE VAZALE!
Mamu ti zgazim
Stara matora drtina nema pametnijeg posla.
Samo cekam alarahmetilje Šon Koneri da ozivi da kaze da mu je Putko friend i da ga predlozi za Nobelovu 🤭
Lik nebitan ko i Putin ...
Bosna i Hercegovina je srpska 51% gruntovno 1/1 ! Alo je l' ima nešto nejasno??!!!
Idi na Kurir i ostale sabanske portale pa komentarisi sa svojim istomisljenicima.Odjebi u skokovima
se..m se na ostatak haj mi zabrani
Stoko masna!!
E moj Gerard... Razumijem ja da se divis tome sto je digao Rusiju iz onog sivila u kojem je bila, ali za ovo sto sada radi ndefinitivno ne zasluzuje divljenje.
Kusta 2