Sestrična Benazir Bhutto
0
George Clooney u vezi sa Fatimom Bhutto?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kad ljubomora i zavist udare u glavu! @Tito Hajde bogati vrati se kad naucis i pricati i pisati. @fakat Jadan ti sa tom svojom zlobom.Kako li sam sa sobom izdrzis? Dijevojka je lijepa,da ljepsa ne moze biti,a uz to jos obrazovana! Krivo ti sto ne moze ni blizu nje!
Pa \"Titi\" smrde Indijke-Pakistanke.....(valjda....na curry?).....a mi njima smrdimo na luk, cesnjak, kiseli kupus i rasol. Rezultat 1:1!
ako se dobro grebe sto da ne
boze boze. ljudi nisam slagao bogami bas smdri oni:)... nemora da ides u indiju nego u zenica ima puno indici pa pviditi kako smdriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii metallll hehheheheheheheheh bas ste glupe nazalost ja kazem smrdi i vi nista bas tako
Indijke su najljepse zene svijeta, to je cinjenica. Missice Indije nose najvise titula na Miss Svijeta, 2. su brazilke! Ova cura je bas bezze, ne bi ni dokle dosla da nije iz pokvarene pakistanske dinastije. nije ni lijepa...bolja bi ona njegova konobarica...bomba ma daj, prije hiltonku mogu zamislit s njim nego ovu gore... a razlika u godinama...de nek nam kaze neka cura sta misli o tome! mislim da bi svaka 20-godisnjakinja bez po rijeci s Clooneyem...hajde cure da cujemo!
zena koja od teb napravi boljeg covjeka je najbolja zena...
26 ljeta, oca mi, a picic ko ljesnik.
evo ja ukuco kako si reko i ispalo mi alipašino polje - azra. jesam li šta pogriješio?
@ tito Ukucaj na google \"the most beautiful woman in the world\" pa ces vidjeti sta ce ti izbaciti...i vidjeces odakle je zenska....i mislim da to dosta govori....
@tito, ne moras da brines, vjeruj mi ne bi ni ona sa tobom
Slusaj tipicnih titovih lazi i podvala. Ne bi kaze ni za 100 miliona dolara. Pa dosta vise druze tito.
Ja mislim da je od svega najsmrdljiviji tvoj jezik, a usput i nepismen_a si. Cura sa slike odiše profinjenom ljepotom, svježinom i šarmom, uz to diploma Columbije. Cloney ima ukusa.
smrdis i ti pa nekako prezivljavamo
@rok u isto vrijeme poslasmo poruke tako da znas da nije prepisano hehe
@tito de prvo popravi gramatiku , ne bi tebe ni ljudozderka iz dzungle kamoli koja iz normalne zemlje , a ti ko mirises , uredan uff jadan si mogu mislit !! Indijke su medju najljepsim zenama, za Pakistanke ne znam.