Sestrična Benazir Bhutto
0

George Clooney u vezi sa Fatimom Bhutto?

Sarajevo-x.com
Glumac George Clooney nalazi se u tajnoj vezi s sestričnom ubijene pakistanske premijerke Benazir Bhutto, prenijeli su u četvrtak svjetski tabloidi.

Šarmantni George Clooney navodno se tajno viđa s Fatimom Bhutto, pripadnicom najpoznatije političke loze u Pakistanu i sestričnom ubijene Benazir Bhutto.

Fatima Bhutto, 26-godišnja pjesnikinja i novinarka, slavnog glumca je upoznala na jednoj međunarodnoj novinarskoj konferenciji prošle godine.

Nakon toga, 47-godišnji glumac i Fatima Bhutto su razmijenili telefonske brojeve i email adrese, te se nastavili viđati.

Nepoznati izvor izjavio je da je mlada Pakistanka zabrinuta za dobnu razliku od 21 godine jer je 'svjesna reputacije zavodnika' koju Clooney ima u Hollywoodu.

Fatima Bhutto, koja je diplomirala na njujorškoj Columbiji, želi zauzeti premijersko mjesto svoje preminule tetke Benazir i planira se kandidirati za premijerku Pakistana na slijedećim izborima.

Dosad je izdala dvije knjige, zbirku pjesama 'Šapat pustinje' i memoare o kašmirskom potresu iz 2005. godine, piše Telegraph.

Poznati glumac, čiji otac Nick Clooney je također priznati novinar i političar, navodno želi da se lijepa Fatima preseli u SAD jer nije navikao na tako veliku udaljenost od djevojke.