Žrtva silovanja iz 1977.
0
Gailey: "Muka mi je od priče o Polanskom"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...valjda zakon i (drustveni) moral i etika odlucuju sta je pedeofilija a ne Ti!? Zato se i kaznjava spolni odnos sa maloljetnicima odnosno nezrelim osobama!
kakva pedofilija otidjite do osnovne skole pa cete vidit kakve su \"maloljetnice\", utegnute vrckaju flertuju i vec imaju odnos sa muskarcima.
pojedini komentari su zaista odvratni. to je klasičan primjer pedofilije. očigledno živimo u državi u kojoj je pedofilija i silovanje najnormalnija stvar - klasična priča - ona ga je izazvala, a sporazumni seksualni odnos između dvije odrasle osobe istog spola je bolest. bolesno je naše društvo! fuj!
a meni muka od dvostrukih aršina za polanskog, na jednoj strani, i za ostale silovatelje na drugoj, valjda što je umjetnik pa se gleda blagonaklono na njegovo nedjelo, da ne spominjem ambicioznu mamicu koja šalje 13 godišnjakinju sa polanskim da \"pravi karijeru\"....
Ovaj portal pun pedofila,cim vam je sex sa djetetom od 13 godina normalna stvar, treba vas kastrirati pod hitno.To sto je poznat ne znaci i da treba izbjeci kaznu.Ti @mala velika si glupaca ,da zena trazi odstetu ne bi povukla tuzbu tuko.
ne rise,,,a volila si ga primiti sa 13 godina ,,sta bi sad odstetu,,,
Droljica jedna... sama ga je uvukla u krevet... A meni je muka od laznih vijesti.. \"Silovanje\"... Kakvo silovanje? Procitajte optuznicu pa onda pricajte.... Uostalom, i ona je sama to priznala... Cijela prica ima duplo dno... Pih...
Sigurno joj nije bilo svejedno kad je svršio u nju prije 30 godina.Seks nikad ne zastarjeva.
uhapsen u Cirihu gdje je trebao primiti nagradu za zivotno djelo! Hahahahaha. Svicarci su zakon, oca mi! Koje licemjeri, koja gamad... zasluzio je da ga uhapse, ali i ovu americku koloniju zvana \"Svicarska\" treba izbrisati sa karte!
nije joj lako.... on je 30 godina bjezao od pravde, a ona pokusavala da zabora.....