Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruce je cudo! Obrazovan, pjevac za deset, pilot..Sta ces vise?
Bruce Dickinson & Iron Maiden su heavy metal bogovi. Nema boljih. Nikad ni neće bit nitko bolji od njih. Nitko ih nikad neće nadmašit. Bruce Dickinson je legenda. Kralj. Nemam vše riječi kojim bih opisala njih. Jednostavno najbolji!! UP THE IRONS!
Bruce & Iron Maiden = FUJ
To je umjetnik i ljudina. A ne ko nase zvijezde, ne znaju progovoriti. Sve Boga molis da usta ne otvore. Ovaj lik je king teski, 100%. A vi samo slusajte Dinu Merlina
bio sam na svirci u splitu covjek je legenda :D
ljudina...
gledao sam ga u Bg..a u Sa je mislim 1994 na svirku dosao u transporteru..postovanje!
Plus tip skuplja vozove i voza se okolo biciklom. Legenda, nema govora...
Legenda, iako nikad nisam pretjerano Maiden volio...vazda ce mi ostati u sjecanju kad u ratu dosao u Sarajevo sa svojom bendom ;-)
hahaha
Bio na koncertu u Splitu! Dickinson je king of the kings. LEGENDA!
jjj .... bio na olimpijskim igrama kao macevalac, voditelj radijske emisije, vozac tenka, vodi humanitarnu organizaciju, i jos uz to pise bajke za djecu , prije dvije godine je povezao 200 Engleza iz Izraela kad su bile borbe izbedu zidova i Hezbolaha
LEGENDA, smo mi je žao što nisam bio na koncertu u Spitu.
On mi je super. Doktorirao historiju, pilot i jos odlican glas.