Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da covjek moze dobro izgledati samo od estetskih zahvata, onda bi i Oprah Vinfri ili Sara Dzesika Parker mogle izgledati ovako atraktivne kao Nikolina. Uz estetske zahvate ima tu sigurno puno i odricana u ishrani i treninga... samo zavidni ljudi ce reci da je ovo sve od estetskih zahvata. Inace Nikolina je meni predobra
Meni je lično predivna a žena sam...
Kamenjarka
Nikolina Pišek je glavnu (i prvu, od minimalno 2 do sada) estetku korekciju nosa, uradila prije medijske karijere, tako da slika iz 2004. ne dokazuje ništa osim da je, gle čuda, bila mlađa.