TV lice
51

Fotografija iz 2004. otkriva kako je Nikolina Pišek izgledala prije estetskih zahvata

Klix.ba
Voditeljica Nikolina Pišek (46) od početka karijere slovi kao jedna od najatraktivnijih voditeljica, a nije tajna da se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Voditeljica ne krije da je bila na estetskim korekcijama, a svakako bi je odale njene fotografije iz prošlosti, na kojima izgleda dosta drugačije nego danas.

Nedavno se i voditeljica prisjetila prošlosti pa je podijelila fotografiju s početka karijere, tačnije iz 2004. godine. Zahvate otvoreno priznaje, a kritikama na njihov račun se ne zamara, što je u više prilika jasno i poručila.

"Da bilo je ovo ljeto nešto, neko povećanje u pitanju. Ljudi komentiraju, to je sasvim normalno. Ja se ne uplićem u te komentare, niti se želim pravdati niti imam što za opravdati", izjavila je Nikolina za IN magazin 2017. godine.

Nakon skoro decenijske pauze od posla, Nikolina se nedavno vratila na male ekrane. Naime, nakon smrti supruga atraktivna voditeljica vratila se svom zanimanju. Trenutno vodi zabavni program odnosno show "Masked Singer" u Hrvatskoj.