Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gazda koji mu naplatio 1984. godine 100 $ za deset u pola davno umro.
@originalBosman345 Takvi kao taj gazda ne kontaju da na taj način zapravo sebe za'ebu, a ne onoga koga su naumili. Gazda isp'o papak, a Kirk gospodin koji je i tada, a kamoli sad mogao kupiti komplet sve radnje na čaršiji, ali ne daje čovjek pare na ciganluk koji misli da je veći neg' dunjaluk.
@originalBosman345 Hahaha 🤣🤣 svaka čast za komentar 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nosio kofere Adamu i Evi kad su protjerani iz raja
@Mojnemene 🤣🤣
Covjek skroz drugčije izgleda nego nekad. A sin isti otac. Sin mu od silnog lizanja dobio rak grla. Izgleda da su lizači dugovječni ljudi.
Tip izgleda ko da j eumro prije 30 godina, a doslovno shvatio onu 105, pa opet. I on i zena mu zakucali. Neka fala bogu.
Reptil, sta je ovaj krvi djecije popio. Nedamu se kod lucefera pa bi volio ostati hahaha krepat ce i on
Rockefeller, Kirk Douglas i xy jevreja žive preko 90 godina... Pitanje je koliko organa na ilegalan način ubačeno u ove ljude, samo da bi živjeli duže..
Cekaj ba malo klixe... Napisali ste da je Michael Douglas na putu da postane jedna od filmskih legendi??? Michael Douglas ima preko 70 godina i vi pisete da je "na putu"???!!! Kao da ima 30 godina pa je ono "na dobrom putu". Halo, pa covjek je legenda. E ko je ovo pisao, koja neznalica je ovo pisala da mi je znati.
bolje doyivjeti 104 kao bogatas nego umrijeti sa 60 ko siromah
Strašna, strašna stvar u životu doživejeti stotu, danke, merhaba i hvala, "hodajuća" mumija, joks !
Je li ovo Kirk ili Michael iz mlađih dana
Jedan od najboljih glumaca svoje generacije, ali i uopste.
Nek ti je sretan, Kirče!
Ćevapi iz "Dalas"-a jesu Stoja al se od njih dugo živi😂
Kirk Douglas stvarim imenom Issur Danielović židov iz Rusije
Povukodlacio se. Zivice jos 50 godina.