Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni lično simpatičan glumac, želim mu mnogo uloga. Svaka mu slika sa poznatim facama. Imal on nekog jarana, onako iz života da objavi i dr mediji prenesu. Hostesa divizija ko Tarik, Lana, Hana, Din. Influenseri koji iskaču iz lovačke.
Legenda Enis 👌
Narod ce ti oprostiti sve samo ne uspijeh
Ljigavac!
sad ce druga sezona binga s njim. satrace nas šemsom
Jel ovo onaj sto je POZIVAO narod da se EUTANIZIRA neispitanim EKSPERIMENTALNIM pelcom?! Sta kaze, samo PELCOVANJEM mozemo zaustaviti ovu bolest, e moj beŠLAGICU koliko ih ti imas na DUSI?! Haj bar si CVAKNO koju ŠOLDU! EUTANIZIRANIMA je i onako svejedno, ne osjete vise nista!
Joj ovog Beslagica, nasilu se gura kod ljudi. Vidi mu glave i face, sta se krivis hajvanu.