U Ljubljani
80

Enis Bešlagić u društvu Luisa Figa i Aleksandera Čeferina, pohvalio se fotografijama

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. glumac Enis Bešlagić prisustvovao je humanitarnom događaju u Ljubljani za stradale u poplavama koje su pogodile ovu zemlju u augustu, a na Instagramu se pohvalio fotografijama s Luisom Figom i Aleksanderom Čeferinom koji su također bili prisutni.

Stadion Stožice u Ljubljani je večeras domaćin humanitarne nogometne utakmice za stradale u augustovskim poplavama u Sloveniji.

Ovom humanitarnom događaju odazvao se i bh. glumac Enis Bešlagić, a na Instagramu se pohvalio fotografijama na kojima pozira u društvu predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, kao i legendarnog Luisa Figa.

"Ekipa sa vatrogasaca, Ceferin, Figo i nas tri - na humanitarnom turniru u Sloveniji za pomoć pogođenima od poplava", napisao je u opisu fotografija.

Potom je objavio i selfie na kojem pozira s Čeferinom uz opis: "Dobri prijatelj Čeferin i mnogo pozitive".

Bešlagić u društvu Čeferina (Foto: Instagram)
Bešlagić u društvu Čeferina (Foto: Instagram)

Podsjetimo, upravo je na inicijativu Aleksandera Čeferina organizovan humanitarni meč na kojem su prisustvo potvrdili brojni poznati sportisti.

Među brojnim poznatim imenima koji su najavili dolazak izdvajaju se Gianluigi Buffon, Andrij Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Nemanja Vidić, Mario Mandžukić i mnogi drugi.