Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da nas sve kolektivno boli spolovilo za ovom vijesti i da smo mogli zivjeti i bez nje.
Ovaj šošon je bitan samo utoliko da se zna da je sin šošona koji je ogulio ovu državu do maksimuma. Dokaz da neka nova vlast ne dopušta ovim šošonima da kradu bit će onog trenutka kad im zabrani da koriste ime Sarajeva u imenu privatne škole koja štanca kadrove i s kojom su časni profesori na sudu.
Iskreno zaboli me pimpek sto se on razveo i sa kim je
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber mu s ovim brojem (+447307347648), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Zna se da je manijak hahahaha šta je očekivala 😂😂😂😂
Čuj svadba 230K. Solidno stambeno rješenje koje je potrebno vraćati 25-30 godina sprženo za noć. Najgore od svega je što će se razvest ponovo jer kao et nismo se našli. “Ti genetski si postao bogat, a ne u znoju”.
Heb ti nas šta mi sve finansiramo, rasipaju se našim krvavim parama dok mi šutimo i blejimo!
Ovom se vidi na faci da je glup već ima tatu koji ga gura...
e jeste dugo i izdrzali
e Irma pamet u glavu sad nemoj opet sa Dudukom da zavrsis
ostalo mu Bijelo oko Nosa
JEDNA U NIZU....
Ada no, eve ga Emir. Ahahahaha. Pravi Sarajljja, inace su doselili u Sarajevo 1987.
Ja i? Sta ako su doselili '87. godine u Sarajevo?
Po obicaju brakovi pomodarske djece rekordno dugo i traju. I naredni ce bit u stilu sigurni smo..Ejubov isprdku
Sad ima popust na svadbu
Hajmo od početka u prvom osnovne se uči kako i gdje se ulica bezbjedno prelazi,kako se zubi i ruke peru,kako se lijepo ophodi i ponaša? Kad to savladate onda kritikujte druge. M*** u pm niko vam ne valja,sve i o svakom znate,svakom mahanu nađete,kad neko malo iz ghofana izroni vi ga vučete nazad. Valja vam zadruga i zvezde granda i ostali debilizmi. Bolje znate šta se kod3 komšije dešava a svoje djete pred nosom ne vidite.
Ne branim nikoga, ali prije rata, gosp. Ganić je bio doktor nauka, profesor fakulteta i sigurno najbogatiji čovjek od silne buranije koja je u to vrijeme ušla u politiku. Samo na stručnom riječniku za mašinsku struku bosanski- engleski jezik je regularno uzeo silne pare. Pametnom dosta.
prije rata se nije znalo za njega
Raspitaj se kako je dobio/oteo vilu u centru Sarajeva, pa onda pricaj o tom kvazi prof
njegov caca je mahno milion dolara od djece u ratu pa moze svadbe placat