Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu svi pare namirisali. Pa Toni ispade najbliže Bosni od svih ovih pametologa.
bukovica propali umjetnik koji citav život priprema novu ploču i kasetu
Sve si u pravu moj "zemo", na žalost ovakvo stanje u BiH je od rata, samo "đe sam ja" njih samo interesuje lova, oni ne gledaju na državu, naciju, kulturu, sport, svoj narod. Zato ćemo propasti.
mislis, vec smo propali odavno
Aj ti na Floridu
1984 , dobro se sjecam i pamtim to kao da je bilo danas.Ulazim u poznati kafic u Sarajevu , kafic Mapet, a sa razglasa cujem nezaboravan hit grupe koja je u toj godini bila najpopularnija grupa u Yugi.Mislim da bi Zijo Valentino bio najbolji izbor .Hem je Sarajevska raja i hem je tada za olimpijadu harao radil stanicama.
Ovo je samo kap u moru tender efendija!!!
Možemo pričati šta hoćemo, ali ovo sa Tonijem je bruka teška. Ako išta Bosna kvalitetno ima to su pjevači…
Gdje su ti pjevaci struccnjak?ovi sto su bili za novu g sti 30 g vec porez u zagrebu placaju ili ovi novi sto imaju po jednu pjesmu u karijeri i tamburaju po kafanicama vec 20 g koji pjevaci osim harija i dine a i njih bi ispljuvali pricama koliko su love klepili,a sta ovaj cirkusant hoce nema dodira sa sarajevom i bih godinama da nije on mozda trebao
Ja kao iz Hrvatske da pitam ima li malo boljih umjetnika iz bivse Juge koje mozete pozvati? Zasto ne koncert neki, pa lokalna kulturna kola ili recimo nosnje iz svakog kraja bivse Juge tako nesto. Ali za to treba provesti vremena i organizirati jelda?
Bolje vise love bacit i pozvati Cetinskog koji ima samo neke dosadne balade nikakvo znacenje nikakav smisao. Hajde barem nisu Jala i brat i ostala sranja koja se sad slusaju na balkanu. Al dobro ste lijeni. I to za svoju drzavu. Ne znam kako vas nije sram (ove u organizaciji)
eto vam antivaksera tonija, što se mene tiče....
Da sutra dođe Bono Vox, ne bi nikom smetalo, pa šta je onda koji k problem ako pjeva Toni. Šta je više s mozgom i torovskim mentalitetom. Šta nas boli k da li bi tako isto bilo u Srbiji i Hrvatskoj, mi za sebe, oni za sebe. Da je sreće da mogu dovesti neko svjetsko ime, onda se garant ne bi niko bunio, nego vuna ovim našim estradnim velikim umjetnicima, kojima su ovakve manifestacije valjda jedina šansa da uzmu koju marku, jer zbog njih samih im niko ne bi došao na koncert.
Danas mi prijatelj rece da je ove godine prvi put zatvorio obrt za praznik, pa ga zvali dijasporci i napadali da to tako ne ide. Kaze, mozda manja zarada, ali ako ne mogu zivjeti od 300 dana pazara od svoje raje, ne mora mi na nos da izlazi lova i prigovori dijasporaca. AFERIM.
Apsolutno ne vidim potrebu za kritikom oko koncerta Tonija Cetinskog. I nasi muzicari i drugi umjetnici pecalbare bez problema po Balkanu. Dosta vise huskanja sa distance i od strane dijaspore. Na kraju krajeva, Olimpijada je bila Jugoslovenska i svi su dali doprinos organizaciji
Haj sve na stranu ali da li ova vlast planira pola budzeta potrositi na pjevace za kojekakve manifestacije, hoce li ostati sta za nauku, obrazovanje...
Dali nam klix moze dati informaciju ime firme koja je dobila na tenderu!? Hvala Ili raja zna?!
Stage produkcija
Sad ti iz Floride smeta FGR koju svi spominjete i prije nego li vam iko ista kaze,a dok si stotinu puta svirao po Sarajevu i kad tu je ta ista FGR dolazila na svirke tad ti nije smetala?Pa ljetos si svirao na Skenderiji. Svi serendate po FGR a svi ovdje svirate.
Još samo zisko i laka da se očituju o olimpijadi
Ko je ovaj i što ga KLIX uopšte objavljuje. Stvarno ne znam kome je bitno mišljenje ovog majmuna i njegovog majmunskog benda od kojeg su poznatiji refko i čombe. Ljudi iz vlade KS objavili javni oglas za registrovane agencije da se jave i predlože izvođača da ne bi kasnije bilo doveli ovoga onoga dali mu pare itd. Al realno bilo je boljih izbora.
Pa jeli normalno vise ovo!?Svi dijasporci koji su otisli iz BiH,jer se valjda nisu mogli dokazati,sada su najveci kriticari i patriote..Emire,postedi nas bogati tvog pametovanja sa Floride!Eto Laka ti je bio za NG,pa je bio dernek do ja..ja,ali u ku...cu..zato zacepi,matere ti