Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vi niste bili sposobni ni jednu da objavite..
@Nokian808 imala je divnu sisu i ničije još me nisu zadivile kao njene.. sise u ove naše emilijane.. ;)
@Nokian808 Her face looks like it's been "niggerized."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lafo hakeri...ona ih pustila u javnost da bi dobila na popularnosti i da bi se pricalo i pisalo o njoj...nazalost narod je danas toliko zatupljen da ih samo zanima jel se neko skinuo, potukao ili posexao...sve je izgubilo svoju vrijednost...ovakva glupost nije vrijedna ni da se objavi
Sta bi se tu moglo vidit a nije vidjeno ?!
https://vk.com/album-76555283_213813825
https://vk.com/album-76555283_213813825 Uzivajte
Nego ima li kakvo upustVo kako da razlikujemo one koje ona ashChare objavi i one koje su hakerlook? To je jedna od maglovitijih granica mora se priznat'. Po jasnoci je tik uz granicu koja razdvaja Burmu i Mijanmar.
ŠATRO
Nasikirao sam se, nadam se da nisu uzeli one sto je sa mnom
Neka su sto ce neko drugi da gleda moju privatnost jer to onda vise i nije
Mala je zgodna i slatka moze se slikati :)
spermulja poljska kara se za jednu funtu
pravo američko prezime hahahhaha
Ili ih je ona objavila,vise nevjerujem nikome
Eh eto Emily hebaše ti hakeri family
Sta joj je trebalo da se slika gola?
U sklopu Jagomira ima i posebna čelija za pražnjenje pacijenata. Najveće interesovanje ludaka izaziva ona i zato svi možemo mirno da spavamo.