Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderne budalaštine.
Ekstremni feminizam👎
Neka emily bona ja cu !
Pamet se ne može kupiti...
Zeni inace kad ima para i ne treba muskarac, pa vi razmislite malo o tome
Znaci sljedeci trpac ke crnac
jel ovo aprilili,jer išta drugo nema logike
👋🏻
Mrsko joj se hebati....
Morao je neko izdrkati to dijete
Ono kad si egoista i uporno se trudiš to dokazati
Nije za to ni mozak potreban, draga moja.
Nije tema ali nemam gdje da postavim pitanje: GDJE SE MOZE NABAVITI LIJEK PROTIV STARENJA. Vidim godinama nas obasipaju izmišljenim lijekovima za sve moguće bolesti koje izmisliše MLADI STUDENTI, koji eto imaju i eliksir za vjecitu mladost jer vec 10 godina oni jos mladi, mi stari i praznih novčanika od tih njihovih patenata. Ako nekad ostare sta ce tek onda izmislit, mozda totalnu besmrtnost.
https://www.klix.ba/profil/2banditeninkukuruzn Besmrtnosti nema, tacno ali zato ima vječito mladih humanih studenata koji nam nude lijekove za sve bolesti i to onako iz sažaljenja uvijek umjesto 110KM samo za 50KM i to svaki dan u novim terminima pred navodni istek zaliha.🤣
ne zslim djecu, djeca su odgovornost i kostaju
nije muskarac al jeste zeko
Vidio sam sliku kako je drzala ovo dijete dok je bilo beba,ko torbu ga objesi preko ruke.
Prvo, nit je ona jedna od najljepših žena svijeta, nit je žena to izjavila što ste stavili u naslov. Drugo, postajete brate odvratni pravo s ovim žutilom.