Slavna manekenka
66

Emily Ratajkowski želi još jedno dijete: Za to mi nije potreban muškarac

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najljepših žena svijeta, Emily Ratajkowski, ne želi da njezin dvogodišnji sin odrasta sam te razmišlja o drugom djetetu.

Manekenka je otkrila da planira zamrznuti svoje jajne stanice i podariti Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Kada ju je obožavatelj pitao: "Je li po tebi u redu odgajati bebu bez oca?", Emily je uzvratila da je o tome puno razmišljala.

"Mnogo je mojih prijateljica dalo zamrznuti svoje jajne stanice kako time kupile još malo vremena, radi karijere koju žele ili nade da će upoznati potencijalnog partnera s kojim žele imati dijete. No također poznajem puno osoba koje žele postati roditelji, ali idu na IVF jer ne mogu ostati trudni prirodnim putem. Gledajte, imam 31 godinu. Na zadnjem posjetu ginekologu rečeno mi je: ‘Ok, pa za otprilike dvije ili tri godine razgovarat ćemo o vašim jajnim stanicama, da ih zamrznete. Moja mama je prirodno zatrudnila sa mnom u tridesetosmoj godini pa mi zamrzavanje jajnih stanica do tog trena uopće nije padalo na pamet", ispričala je manekenka.

Ponovila je da definitivno želi imati još djece jer jako voli biti mama.

"Nisam sigurna hoću li pronaći nekoga s kim bih htjela podizati dijete. Kad sam jednoj od svojih prijateljica, koja je vrlo slavna i ima nekoliko sestara, rekla da se razvodim, zabrinuta za sina i njegovo odrastanje, rekla je: ‘Ne brini, dečke ne obeshrabruje to što imaš dijete‘. Pogodite šta se dogodilo? Bila je u pravu. Reći ću tek to da postoje muškarci koji poštuju moju obitelj, a to smo moj sin i ja, te činjenicu da mi je naš odnos najvažniji. Cijene me kao majku i to što je sin moj broj jedan. Takvim stavom kod mene osvajaju bodove, ali to ne znači da s njima želim imati dijete", priznala je.

Kako kaže, svjesna je da je djeci prirodno odrastati uz oca, ali poznaje puno žena koje su to odradile same i to nevjerojatno dobro.

"Fantastične su majke, imaju krasnu djecu i zato mi se toliko sviđa ideja da samostalno podižem drugo dijete. Dakle, ne bih se bojala zatrudniti i roditi kao slobodna žena.To ne znači da kažem da je to najbolji ili jedini način da to učinim, ali ja tako vidim svoju budućnost", zaključila je manekenka.