Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjebu se kao stoka dok ne postanu kao poznate i bankovni racun ne naraste eh onda su sve zlostavljane itd.
Stakleni nikad žensko tijelo i žene nisu jeftinije i dostupnije bile(ne sve!!!),pa vi kmečite do sutra ali tako je,danas povalit možeš svaku drugu ako imaš priču i malo para.Ko kaže da su većinom sponze taj ne umije.Ma da ima i u tome istine.Pornografija truje znam iz prve ruke isto heroin počneš 0\24 da misliš o seksu.
Osjećala sam se poniženo. Sagnula sam glavu i slegnula ramenima, izbjegavajući kontakt očima, osjećajući kako mi vrućina poniženja prolazi kroz tijelo", stoji u knjizi. aaaaaaaaaaaaj, a pichkom gradila karijeru.... joj fukseee
Ja Sanju Vulić ovako redovno na pauzi između dvije sjednice. Puknem je malo po dupetu, ona uvijek kaže, de budalo, nemoj ovdje...
Mogu mislit kako ti je neugodno bilo,
Actually taj spot je napravio nešto od nje, ma brao mala...
Sve na stranu, al dobra je ova Emily
Hahahahahah pa sto si snimala.sestro onda? Hjoj ne mogu ovih glupacica zeljnih para po sudovima
Sve bi bilo drugačije da mu ruke nisu bile onako hladne... možda bi mu i halalila?!
Djevojko odabrala si taj stil zivota, prodajes izgled i sex appeal nema smisla zaliti se ako ti neko sise opipa.
Prodaje drugim zenama. Ne muskarcima.
FbUser Jarane to je popratna posljedica posla kojeg se bavi a bavi se poslom jeftine ženske.Šta bi trebala očekivati?Ruže i doručak svako jutro u krevet?Ljuti se ti koliko hoćeš ali to ti je isto kao da hoćeš da budeš rudar a da se ne uprljaš zemljom.Na kraju 90% ih danas gleda da što bolje unovči ono među nogama.Nikad dostupnije žensko tijelo i žene nisu bile.Svaku drugu možeš imati za sitno i to je činjenica htjela ti ili ne.
Svaka mu čast i ja bi isto uradio...
Onda si seksualni nasilnik
https://www.youtube.com/watch?v=NjTcqUZvk-g
pa jaranice tebe interesantnije i zanimljivije vidjeti obučenu nego golu a svakako vas kao goveda dovuku na snimanje spotova (da se goveda ne uvrijede)...
doslovno ju je taj spot izreklamirao jer se nije znalo za nju i sad ga tuzi xD hahahaha
Ne kontam. U spotu ili mimo Jer sam mislio da sve u spotu potpisano da se pristaje na to.
Evo procito sam. Mimo spota. Cc ta muskadija ne zna da treba prvo zensko pristati da je pipkas. Plati joj pa onda.
ovo je vec bilo poznato... pjesma je ne samo losa, nego katastrofalna, videospot jeftin i grozan thickle je sam po sebi debil i kreten, a za pharella (dobar muzicar) ne znam uopste sto je radio ovu pjesmu s ovim debilom... emili je u pravu, ovog debila bi trebalo zakonski goniti, ako je moguce... ;)
inače primjer cure koja se nikada sama nije skidala i time slavu steklu, de fukso šuti i naguji se
Hahahaha
Manekenke i modeli uglavnom ne daju da im diraš grudi, boje se da će se "pohabati". Sex može, ali grudi dirati je zabranjeno. Ako omlohave, propade karijera ili mora plastika.