Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima neku bolesnu facu kad bi ga vidjeo nikad ne bi rekao da je tezak milijarde...
Ludi kompjuteras :)
on je meni se čini iz republike srpske
Dejal
Evo za mlade djevojke da ne pate što nisu Met i Gala. Treba da patite što Vam društvo nije omogućilo da pokušate ovakvo nešto. Mene pitajte za savjet, a ne I. B. i Muska. https://www.youtube.com/watch?v=b-dGuTLiMso
Postovanja, prvo majka pa supruga
Mislim da je još uvek u šoku zbog poruke onog Vranjanca na Instagramu...
Kao i svaki iskompleksirani i nesamopouzdani muškarac i ja volim ljepše a gluplje žene nego manje lijepe ali pametne. U mene jedna kćer slatka, ljupka a glupava - obožavam je. 👧🏼 Druga kćer pametnica, ali poružna - draga mi je. 👨🏻‍🦱 Milo mi je da vidim da i moćni vizionar Elon Musk slično razmišlja. Žensko mora biti Met i gala - samo se kloni biblioteke!
Da li se i tebi Amber istovarila u krevet?
hahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaa