Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se može se, ja mogu samo slike gledat' i to jedva jer mi je konekcija loša -.-'
@zakzak: zasluzio jeste, ali sve je to malo precijenjeno...
Boli nas kita za njima.
Da je osto na grbavici i on bi sada gledo amru po slikama ko i mi ostali !!!
Nije se nikada ovoliko izlagao u javnosti ako za to nije imao poseban razlog.Od kako je ova zvjerka usla u njegov zivot samo sto nisu poceli iskakati iz Argete.A kada o njemu pocne vise da izvjestava zuta stampa od sportske ja bih se na njegovom mjestu ozbiljnozapitao. Gdje su to slike ostalih Zmajeva.Pametni cuvaju svoj privatni zivot ako ne zaradzuju lovu manekenstvom.
E moj Dijamantu,do sada smo te mogli samo vidjeti u dresu i ponekada u sorcu Sada te mala slika u gacama a sutra ce nam te i gologuzog pokazati.Tebi nije potrebna prompcija a njoj je svaki post uz tebe blaga vrijedan.Sto bi stari rekli"nije ona za kuce tvoje majke".
Nasem Dijamantu nije potrebna promocija.do sada bi ponekad stavio sliku sa jaranima u dresovima a sada je i vise nego ofirno da mala voli da se promovise.Nema gdje je nema ali malog uvijek za rukicu.Ove specije zive od ovakvih slicica.Njega zna cijeli svijet a ja jucer cuo za nju
Dzeko i na odmoru zabija.
elhamdulillah :)
Vidi Amri heravog prsta :D
Uzivaj ljudino!
Amra is hot jes dobra
Cim vidim more odmah mi Argeta pred ocima!
Svaka ti cast Zmaju nas.. Prejak si!! Vidi se sta ti je Engleska uradila :D
pa zabija i van terena ... fakat zna uzivat u zivotu ... i ja bih da imam ovakvu djevojku kraj sebe - samo da ga previse ne iscijedi pa da padne nedo bog u behut :D
...nisam ljubomoran, daleko od toga, hvala Bogu i ja sam na neki nacin ostvario svoj san, ali bas me nesto zanima, da je Dzeko ostao igrati na Grbavici dali bih ga doticna Amra Silajdzic ikad' pogledala u zivotu....... ?????
dosta je što igra za nas, bilo bi previše da očekujemo da živi kao mi, skromno
Jeli se Dzekson na ovoj zadnjoj slici nageo da prdekne???
I? Momak uživa u plodovima svog rada. Svojim znojem ih je pošteno zaradio, sada ima pravo da njima kupuje svoju sreću.